Да си безсилен, като си във властта, показва, че си безсилен

...
Да си безсилен, като си във властта, показва, че си безсилен
Коментари Харесай

КОД-Пловдив: Минеков и ДБ прикриват с пиар акции законодателния си провал

" Да си безпомощен, като си във властта, показва, че си безпомощен по принцип. Като министър на културата и в предходното служебно държавно управление не откри време да създаде и предложи на Народното събрание измененията в Закона за културното завещание, които твърди, че са нужни в този момент. Така всичко остава единствено на приказки и отсрочване посредством измислени срещи с жители и политици.

Време е господин Минеков да осъзнае, че ръководството е отговорност и не е лесна работа като носенето на ковчези по жълтите павета. Втората лицемерна позиция е на Демократична България. През последните няколко месеца те участваха във властта и сходно на господин Минеков не откриха време да предложат " по този начин нужните промени ". Днес вършат живи вериги сякаш в отбрана на разрушенията в Тютюневия град.

От КОД сме уверени, че българският политически живот би трябвало да се отърве от субекти, които съществуват въз основа на пиар акции. България заслужава нов взор освен при съхраняването, само че и насърчаване на своето културно-историческо завещание. Пиар прахосването на законодателното време може единствено да аргументи още вреди на града ни ". Това се споделя в позиция на управлението на партията в Пловдив - Пепа Деведжиева и Ивайло Спасов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР